Goufone desplega la seva fibra òptica a L’Armentera

L’empresa de telecomunicacions osonenca Goufone començarà el desplegament aquest novembre

Tenen previst que el desplegament comenci el mes de novembre i això significa que podràs començar a contractar els serveis de fibra òptica a l’hivern. En total desplegaran uns 8 quilòmetres i mig de fibra per cobrir tot el municipi.

Goufone va néixer l’any 2015 a Osona amb l’objectiu de fer arribar Internet a aquelles poblacions a on les grans companyies no hi arribaven i ja porta més de 500 quilòmetres desplegats de xarxa de fibra òptica pròpia a 11 comarques de Catalunya. Amb més de 10 anys d’experiència, ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió sempre amb uns preus justos i sense permanència.

Un dels seus punts forts, és l’atenció a l’usuari. Té el Call Center a Osona i per això, si mai tens un problema, parlaràs amb una persona i no amb una màquina. A més, sempre fan servir les últimes novetats tecnològiques per oferir-te el millor servei.

Si teniu qualsevol dubte o voleu consultar les seves tarifes es pot fer a www.goufone.com, trucant al telèfon gratuït 800 678 010 o enviant un correu a comercial@goufone.com.

Goufone a L’Armentera
Nota de Premsa Goufone